Apartment for rent in Ostend with 2 bedrooms

€795
EPC label CEPCC
70
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ontdek dit charmante tweeslaapkamerappartement in de Van Iseghemlaan, Oostende, gelegen in een kleinschalige residentie op de derde verdieping. Dit appartement combineert gezelligheid met een moderne uitstraling en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven aan de Belgische kust.

Bij het binnenkomen valt meteen de lichtrijke leefruimte op, waar de stijlvolle parketvloer en de grote ramen een warme en uitnodigende sfeer creëren. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot een gezellig terrasje, ideaal voor een ontspannen moment in de buitenlucht. De keuken is volledig uitgerust met moderne toestellen, klaar om al je culinaire creaties tot leven te brengen.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, perfect voor een gezin, een koppel, of als gastenkamer en kantoorruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel, een plek om heerlijk te ontspannen na een lange dag. Verder is er een aparte berging met aansluiting voor een wasmachine en een apart toilet voor extra comfort.

Een extra troef is de fietsenberging, die het gemakkelijk maakt om de stad en de prachtige omgeving te verkennen. Bovendien is er de mogelijkheid om het appartement gemeubeld te huren, zodat je meteen kunt intrekken zonder zorgen.

Dit appartement in de Van Iseghemlaan is een ideale woonplek voor wie wil genieten van het bruisende stadsleven van Oostende, met het strand en alle nodige faciliteiten binnen handbereik.

Beschikbaar vanaf 01/11/2024.

Wilt u een bezoek? Mailen naar marie@immofrancois.be

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Gross living surface
70 m²

Terrain

Plot size
70 m²

Layout

Number of bedrooms
2

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
278
EPC label
C
Unique code EPC
20211021-0002481972-RES-1
Location
Van Iseghemlaan 120, 8400 Ostend
Also interesting for you
View similar properties