Commercial for rent in Blankenberge with 2 bedrooms

€1,700
EPC label BEPCB
254
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit prachtig, gerenoveerd handelshuis bevindt zich in de vernieuwde Visserstraat op toplocatie in hartje Blankenberge, op een boogscheut van de Grote Markt. Het handelshuis biedt tal van mogelijkheden voor het uitbaten van verscheidene activiteiten. Het pand geniet van een goede visibiliteit door de ligging.

Op het gelijkvloers kunt u het handelspand terugvinden. De bruikbare handelsruimte heeft een totaal van maar liefst 75m2 (21,5x3,5). Bovendien is er nog een kitchenette voorzien, een toilet en een bureauruimte die u via de trap kan betreden.

Verder beschikt de eigendom over een woongelegenheid boven de handelsruimte. Het volledige handelshuis werd compleet gerenoveerd. Via het handelspand betreedt u de trappen naar de eerste verdieping. Hier komt u via de hal in de woonkamer. Daarnaast is er voldoende bergruimte voorzien en een wasplaats aanwezig. Achteraan kunt u de eetplaats terugvinden met aansluitend de geïnstalleerde keuken. Op deze verdieping is er ook een gastentoilet aanwezig.

De tweede verdieping beschikt over 2 volwaardige slaapkamers, voldoende bergruimte, een gastentoilet en een badkamer die voorzien is van een dubbele wastafel en ligbad.

Altijd al willen ondernemen in hét commerciële centrum van de bruisende gemeente Blankenberge? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend bezoek en we bekijken samen met u de mogelijkheden!

Financial

Available from
01-08-2024

Building

Type of property
Commercial
Subtype
Commercial
Gross living surface
254 m²

Terrain

Plot size
254 m²

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
12 m²; 18,5 m²
Number of bathrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
164
EPC label
B
Unique code EPC
20220329-0002572546-RES-1
Location
Vissersstraat 44, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties