Apartment for rent in Leuven with 6 bedrooms

€3,200
EPC label CEPCC
6
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
In het centrum van Leuven schuilt dit gezellig cohousing project met maar liefst 6 slaapkamers, 2 keukens en 3 badkamers! Met een overvloed aan voedings- en kledingwinkels, restaurants, en cafés op wandelafstand, biedt wonen hier een levendige en bruisende stadservaring. 

Bij het betreden van het pand leidt de warme houten trap u naar de 1ste verdieping waar onze reis start. Hier zijn links en rechts 2 apart af te sluiten toegangsdeuren tot de respectievelijke linker- en rechtervleugel van het project. 
We starten onze reis met de rechtervleugel. Hier bevindt zich bij binnenkomst een zeer open en gezellige eet -en leefruimte met open keuken en aparte proviandruimte met aansluiting voor wasmachine. Op de 1ste verdieping van de rechtervleugel schuilen een badkamer met wastafel, douche en toilet, een grote polyvalente ruimte/slaapkamer (doet momenteel dienst als bureau) die men dient te doorkruisen om in een zeer ruime slaapkamer terecht te komen. 
De linkervleugel bestaat uit een lichtrijke inkomruimte, moderne en volledig geïnstalleerde open keuken met eet - en woonkamer. Vanuit de keuken kan men het ruime en gezellige buitenterras betreden. Hier kan men in alle privacy genieten van de buitenlucht. 
Op deze verdieping bevinden zich nog een apart toilet, een slaapkamer met badkamer in annex. Deze badkamer bestaat uit een douche, wastafel en toilet. Op de 1ste verdieping van de linkervleugel bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers - waarvan eentje met wastafel - ruime nachthal met ruimte voor een bureau en een badkamer met dubbele wastafel, toilet en douche. 

Bent u op zoek naar een unieke co-housing ervaring op een geweldige locatie? Dan is dit pand helemaal iets voor u!

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Monthly costs (€/month)
50 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
New building
No

Layout

Number of bedrooms
6
Number of bathrooms
2
Number of toilets
1

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
300
EPC label
C
E-level
0
Location
Brusselsestraat 114, 3000 Leuven
Also interesting for you
View similar properties