Back to results

Scoop: Apartment for rent in Turnhout with 1 bedroom

€800
66
1
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Recent energiezuinig appartement (3de verdieping met lift) met 1 slaapkamer, terras & afgesloten bovengrondse autostaanplaats in het centrum van Turnhout. Beschikbaar vanaf 01/11/2024. EPC 62 kWh/m². Gemeenschappelijke kosten: €50,00.

Ligging: residentie Mercier is gelegen in het centrum van Turnhout op +/- 300m van de Grote Markt. Horeca en winkels zijn vlakbij. Ondanks de centrale ligging in de stad, is er een vlotte verbinding richting de ring waardoor omliggende gemeenten en de autosnelweg E34 gemakkelijk en snel te bereiken zijn.

Indeling: inkomhal, leefruimte met open keuken, apart toilet, berging, slaapkamer, badkamer, autostaanplaats, gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging.

Beschrijving: dit recent appartement is gelegen op de 3de verdieping en is zowel per trap als lift bereikbaar. De ruime inkomhal, met plaats voor een groot wandmeubel of bureau, geeft aansluiting naar de leefruimte met moderne open keuken (combi-oven, dampkap, inductiekookplaat & koelkast). Aansluitend het grote terras aan de voorzijde van het gebouw met watervoorziening en elektriciteit. Verder beschikt het appartement over een apart toilet met handenwasser, berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast, slaapkamer met internetaansluiting en een badkamer met inloopdouche, enkele wastafel in meubel met kolomkast en sierradiator. Door de marmerlooktegels in de douche krijgt de badkamer een luxueuze uitstraling.
Het appartement is zeer energiezuinig en beschikt over een verluchtinginstallatie en vliegenramen. Tevens werd het appartement overal voorzien van moderne verlichting.
Ten slotte biedt de residentie een toegankelijke gelijkvloerse fietsenberging, een gemeenschappelijke vuilnisberging en afgesloten (toegangspoort) bovengrondse autostaanplaatsen.

Financial

Rental guarantee (months)
3

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
65,8 m²

Location

Surroundings / neighbourhood
Central; Town

Layout

Number of bedrooms
1
Bedroom surface
12 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Videophone
Yes
Lift
Yes

Energy

Heating type
Individual
Type of heating
Gas
Location
Herentalsstraat 63 7, 2300 Turnhout
Also interesting for you
View similar properties