Commercial for rent in Turnhout

€2,995
EPC label FEPCF
461
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Sublieme herenwoning in authentieke Beaux-Artsstijl op uiterst commerciële ligging, vlakbij de Grote Markt, Sint-Pieterskerk en alle winkels en terrassen.

Unieke Opportuniteit op het beste stuk van DE winkelstraat van Turnhout, de Gasthuisstraat, vlakbij de Markt met zijn gezellige cafés en restaurants

De Gasthuisstraat is de hoofd-winkelstraat van Turnhout, met ca. 390.000 bezoekers per maand. Nabij gelegen winkels zijn o.a. MS Mode, ICI Paris XL, Rituals, Snipes, H&M,…

Majestueuze inkomhal met marmer. Vooraan riante ruimte voorzien van visgraatparket, authentieke elementen, originele marmeren schouw, torenhoge plafonds en veel daglicht. De ideale plek om uw klanten te ontvangen en in te richten als showroom of winkelruimte.

Op de 1ste verdieping vinden we de tweede ruimte terug, eveneens met de zelfde flair en charme gebouwd. Aansluitend is hier de originele "wintertuin" van deze woning, afgewerkt met prachtig loodglas. Een absolute one of a kind !

De 2de & 3e verdieping zijn nog uitgerust met 4 extra kamers en een badkamer. Ideaal als bureel of stockage ruimte.
Tot slot is de bovenste verdieping nog ingericht met 2 extra kamers en een zolderruimte die nog kan worden ingevuld naar wens.

Een parel van een woning waarbij alle authentieke elementen met ere werden hersteld, met de nodige ruimte, elegantie en historische waarde. Steeds met de nodige zorg onderhouden. Tal van mogelijkheden om het in te delen naar eigen noden.

Financial

Rental guarantee (months)
3

Building

Type of property
Commercial
Subtype
Office
Surface
461 m²

Location

Surroundings / neighbourhood
Town; Central
Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes

Layout

Kitchen
Yes
Type of kitchen
Partially installed
Number of toilets
1

Comfort

Lift
No
Gas connection
Yes
Connection sewerage
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
652
EPC label
F
Electricity inspection certificate
Yes, not compliant
Location
Gasthuisstraat 6, 2300 Turnhout
Also interesting for you
View similar properties