Apartment for rent in Antwerp with 1 bedroom

€42
EPC label BEPCB
70
1
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Gelegen op het rustige eilandje vind u de assistentiewoningen genaamd 'CADIZ' terug in een mooie nieuwbouw nabij het water. 
De unit beschikt over een ruime leefruimte (ca 25m²) met een ingerichte keuken (oven, inductievuur, vaatwas & lavabo), een grote slaapkamer (ca17m²), badkamer met inloopdouche+ toilet en berging met aansluiting voor wasmachine.. 
Dankzij de verbinding met het naastgelegen woonzorgcentrum profiteert u van talrijke voordelen en activiteiten, zoals een kapper, pedicure, sportfaciliteiten en bingo. Op slechts 50 meter van uw voordeur bevindt zich een Delhaize voor uw dagelijkse boodschappen, en desgewenst kunt u voor een dagprijs genieten van een driegangenmaaltijd.
Elke ruimte is voorzien van een noodknop welke dag en nacht in verbinding staat met een professionele noodcentrale die desgevallend 24/7 hulp kan aansturen. Ook Telefoon- , televisie- en internetaansluitingen zijn voorzien. 
De centrale ligging, veelzijdige activiteiten en de ondersteuning door woonassistentie zorgen voor een aangename omgeving.
Een autostaanplaats kan via de organisatie gehuurd worden. 
Dagprijs bedraagt 42,72 euro/dag.

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Service flat
Surface
70 m²

Location

Surroundings / neighbourhood
Near water; Central
Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
1
Bedroom surface
17 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Parlophone
Yes
Lift
Yes
Alarm
Yes

Energy

EPC label
B
Double glazing
Yes
Heating type
Collective
Also interesting for you
View similar properties