Huis te koop in Genk

EPC-label FEPCF
683
1.834
2
Omschrijving

Buitengewone, te renoveren architectuurvilla op 1.834m² in de gegeerde Molenblook!

INDELING:

Op het gelijkvloers verdeelt een ruime inkomhal met uitzicht op de patio de privé-woning (links) van het voormalige kantoor (rechts).

De privé-woning omvat een gastentoilet en vestiaire, een zithoek, een tv-hoek met open haard en een eethoek. De zit- en tv-hoek kunnen gescheiden worden met een schuifdeur. Verder is er een keuken die uitkijkt op zowel het westelijk georiënteerde terras als de patio. Ook zijn er een berging, een badkamer en een hobbykamer. Via de nachthal zijn 4 slaapkamers met elk een lavabo en de masterbedroom met eigen badkamer bereikbaar. Grote ramen bieden uitzicht op de zonnige binnenpatio of de groene achterzijde van het perceel.

Het tuinniveau beschikt over een ontspanningsruimte met bar, verschillende voorraadruimtes, een inpandige garage voor 2 voertuigen, een fietsenstalling en een overdekte carport voor 4 auto's.

Het kantoor op het gelijkvloers heeft een ontvangstruimte, 2 burelen, een keuken, een grote polyvalente ruimte en een toilet. Buiten is er parkeergelegenheid voor 4 voertuigen.

Een trap leidt naar beneden naar het tuinniveau, waar diverse verwarmde ruimtes en twee toiletten te vinden zijn. De grote ramen zorgen voor natuurlijk daglicht.

AFWERKING:

De woning vereist renovatie. De hoge EPC-score komt voornamelijk door ontbrekende gegevens over dakisolatie. Gezien het bouwjaar gaat het systeem ervan uit dat er geen isolatie aanwezig is.

Bijgevoegd is een simulatie waarbij 12 cm PIR-isolatie op het platte dak wordt toegevoegd. Hierdoor verbetert de score naar 268, wat overeenkomt met een C-label. Voor deze verbetering kan ook een EPC-labelpremie worden aangevraagd.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
3.527 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Buitengewoon huis
Bewoonbare oppervlakte
683 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.834 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Omgeving / buurt
Residentiële wijk

Indeling

Aantal badkamers
2
Kelder
Ja

Comfort

Aansluiting riolering
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-label
F
Unieke code EPC
20240620-0003288471-RES-1
Type beglazing
Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Locatie
Krekeldries 10, 3600 Genk
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast