House for sale in Koksijde with 3 bedrooms

EPC label CEPCC
225
295
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Charmante 1970's parel met moderne accenten in een gezellige buurt.

Genesteld in het hart van Koksijde, pronkt deze betoverende woning met een tijdloze uitstraling en een vleugje eigentijdse elegantie. Van de authentieke gevel tot het zorgvuldig gerenoveerde interieur straalt elke hoek warmte en verfijning uit. Het huis is gelegen in een rustige straat.

Stap binnen en ontdek drie ruime slaapkamers die volop ruimte bieden voor ontspanning en rust. De recente renovatie, inclusief een uitgestrekte veranda/bar, verweeft naadloos moderne voorzieningen met klassieke charme, en biedt de perfecte balans tussen comfort en stijl.



Met parkeergelegenheid voor één auto onder de carport, een handige garage en tal van opbergruimtes, staat alles op orde. De aanwezigheid van drie toiletten en twee aparte badkamers zorgt voor privacy voor bewoners en gasten, en verbetert de praktische bruikbaarheid van deze prachtige woning.

Versierd met het meest moderne meubilair, vertelt elke kamer een verhaal van verfijnde smaak en onberispelijk design, het klopt. De grote multifunctionele keuken biedt ruimte voor culinaire creativiteit, terwijl het grote terras op de eerste verdieping uitnodigt tot ontspanning en genieten van de buitenlucht. 's Avonds kunt u zich terugtrekken in de gezellige tv-ruimte met haard, waar knusse avonden worden gedeeld met dierbaren, of u bereid een goed gerecht op de Tiger Fire in de tuin palend aan de bar.

Deze woning overtuigt niet alleen met zijn esthetiek, maar heeft ook een gunstig EPC-label, wat zijn toewijding aan energie-efficiëntie en duurzaamheid weerspiegelt.



Bovendien beschikt deze prachtige woning over een nieuwe automatische poort, wat niet alleen de veiligheid verhoogt maar ook een eigentijdse uitstraling biedt. Met zijn kindvriendelijke omgeving is dit huis perfect geschikt voor gezinnen.

Mis uw kans niet om een stukje geschiedenis van Koksijde te bezitten terwijl je geniet van de luxe en modern wonen. Plan vandaag nog een bezichtiging en ervaar de tijdloze schoonheid van deze opmerkelijke woning zelf!

Financial

Cadastral income
1.283 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
225 m²

Terrain

Plot size
295 m²
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
16 m²; 20 m²; 9 m²
Number of bathrooms
2

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
273
EPC label
C
Unique code EPC
20230210-0002806446-RES-1

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Bichottestraat 8, 8670 Koksijde
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan