Apartment for sale in Genk with 2 bedrooms

EPC label AEPCA
101
101
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
RECENT EN RUIM DUPLEX-APPARTEMENT VAN 101M² IN GENK MET 2 RUIME SLPK'S EN AIRCO

Ontdek dit recente appartement op een zeer centrale en strategische ligging in Genk. Centraal gelegen, op de Emiel van Dorenlaan ter hoogte van huisnummer 2 vindt u dit knappe appartementsgebouw terug.
Het appartement maakt deel uit van het recente project "Emiel" en bestaat uit een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 17 appartementen en staat gekend voor haar kwaliteit en knappe architectuur dewelke een gekend gezicht zijn in de buurt.

Het appartement zelf werd in 2020 gebouw en is perfect instapklaar dankzij de recentheid en het goede onderhoud. Dankzij de hoekligging en grote raampartijen creëert het appartement een open en lichtrijk gevoel voor haar bewoner. Een gezellig, open en energiezuinig zijn andere kernwoorden bij dit appartement. Verder zijn er twee ruime slaapkamers en is er een zolderverdieping ter extra stockage waardoor er aan bergruimte geen gebrek is.

De ligging is zeer gunstig. Dankzij de centrale uitvalbasis en de vlotte verbindingswegen zowel van snelwegen als direct verbindingen zijn de omliggende gemeenten en steden vlot bereikbaar. En ideale uitvalbasis met alle voorzieningen in de nabije omgeving terug te vinden en in goede verbinding met alle omliggende locaties.

De indeling is als volgt: een gemeenschappelijke inkomhal aan de straatzijde met trappenhal (geen lift aanwezig) naar de eerste verdieping. Deze trappenhal is slechts toegankelijk voor twee appartementen waardoor u de nodige privacy en kleinschaligheid ervaart met de voordelen van een goed georganiseerde appartemensgebouw. Het appartement zelf omvat  een open inkomhal met aan de linkerzijde de leefruimte en rechts, aan de voorzijde, de leefkeuken. De keuken zelf is voorzien van alle toestellen en uitgerust met voldoende kastruimte in een tijdloze stijl. De naastgelegen berging biedt plaats aan technieken en stockage alsook aansluitingen voor wasmachine etc. Het terras aan de voorzijde omvat een 9 m² en is oostelijk gericht. Hierdoor geniet u de nodige buitenruimte. Verder vervolledigt het toilet met handwasbakje deze verdieping en brengt de betegelde trap u naar de bovenverdieping. Hier verbindt de nachthal de twee ruime slaapkamers en de badkamer. Deze laatste is voorzien van een wasmeubel, spiegelkast en kolomkast als  kastruimte en een zeer ruime douche met schuifdeur. De zoldertrap (weggewerkt achter een luik in de nachthal) geeft tot slot nog eens uit op een extra zolderkamer ter stockage. 

Er is een buitentrap voorzien op het gelijkvloers (rechts van de inkomhal) met directe toegang tot de kelderverdieping van de residentie. Hier is er een privatieve kelderberging en autostaanplaats voorzien, horende bij het appartement. Deze zijn reeds inbegrepen in de aankoopprijs en zorgen voor veilig en eenvoudig parkeren. Een tweede wagen of bezoek vindt makkelijk plaats naast de toegangsweg waardoor u geen lange afstanden moet overbruggen.

Het appartement behaalt energetisch een A-score dankzij de recentheid, hoogrenderende installatie op aardgas, vloerverwarming, ventilatiesysteem en bovendien is er een airco voorzien aan de keukenzijde.
Op zoek naar een recent, tijdloos en instapklaar appartement in Genk? 

(Bron: oppervlakte bruto bewoonbare oppervlakte volgens verkoopplan)

Enkele pluspunten van dit appartement op een rijtje:
+ Recent appartement
+ Ruime oppervlakte
+ Kleinschalige trappenhal
+ Energiezuinig
+ Instapklaar  
+ Ondergrondse autostaanplaats en kelderberging inbegrepen in prijs

Wenst u meer informatie of een vrijblijvend  afspraak op kantoor?
Neem contact op met Sven Vanholst op het nummer 0499/16.57.11 of mail naar sven@rovavastgoed.be 
Tot binnenkort!

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
2.652 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
101,44 m²

Terrain

Plot size
101,44 m²
Most recent urban destination
Residential area
Orientation garden
East

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Finished kitchen

Comfort

Home automation
No
Videophone
Yes
Lift
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
56
EPC label
A
E-level
40

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
Location
Emiel Van Dorenlaan 2 12, 3600 Genk
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan